Mette Gjessing

Autorisasjon (1987)

Venteliste

150 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Mette Gjessing er en av 604 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Mette Gjessing

Jeg er privilegert

Dr Mette er familiens fastlege og har vært det i tolv år. Hun har fulgt oss alle gjennom små sykdommer, store alvorlige sykdommer og graviditeter. Hun er genuint opptatt av pasientens ve og vel og jobber til det ytterste for at ens helse og rettigheter blir ivaretatt. En varm og flott kvinne! Jeg er så takknemlig for å stå på hennes liste.

Det kan være vanskelig å komme igjennom på telefonen, men med sms mulighet til sekretæren på kontoret går det fortere nå

Utrolig dyktig og sympatisk lege

Denne legen er helt fantastisk! Utrolig sympatisk og dyktig. Hun bryr seg virkelig om deg og du kan se at hun mener det når hun gir deg en klapp på skulderen. Hun strekker seg langt i å hjelpe deg, og ikke minst følge opp. Jeg fikk til og med tilbud om å ringe henne privat dersom det skulle være noe som var kritisk.

Kjempebra lege

Får alltid time relativt fort. Rolig og sympatisk.
Alltid forståelsesfull.

Den bästa läkaren jag haft

har haft Mette i många år och skulle aldrig byta lege. hon tar sig god tid och behandlar dig personligt. hon tar alla "problem" du har på allvar. hon är god med barn och mina barn känner sig trygga med henne. älskar även Ellen som jobbar där. blir alltid gott mottagen.
Rekomenderar oppsalstubben legekontor varmt.

En lege som følger opp

Super lege som tar tak i problemer og gir seg ikke før hun har forsøkt det meste. Jeg hadde vært syk i mange år og hatt en annen lege som løste alt med gale piller, da jeg kom til henne kom jeg meg ut i jobb igjen ved hennes hjelp. Helt utrolig lege