Stein Vidar Haudemann-Andersen

8 av 2000

Stein Vidar Haudemann-Andersen er en av 605 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Stein Vidar Haudemann-Andersen

Meget ubehagelig lege.

Jeg var uheldig og fikk hode lus og var veldig plaget med det, men visste ikke hva det kunne være så jeg gikk til legen med problemet. Jeg ble veldig respektløst behandlet av legen og han mente det måtte være noe psykiatrisk og ba meg ta psykiatri medisiner. Senere fant jeg ut at det var lus og brukte en luse sjampoo 2 ganger og da ble jeg kvitt problemet. Utrolig men sant.

Ikke veldig imponert

Fikk gjort det jeg skulle og han var veldig flink til å forklare ting. Men privat telefonsamtale på ti minutter kunne han tatt når jeg ikke satt inne. For det passer ikke helt.

Best på konkrete ting

Jeg byttet meg bort fra denne legen. Så lenge jeg var relativt frisk, og bare trengte en kontroll i ny og ne, var det greit å komme innom. Men etter at jeg ble kronisk syk, hadde jeg ikke energi til å bruke tid på å krangle for å få oppmerksomheten hans (han snakker i telefonen under konsultasjonen, bestiller fisk til middagen senere, f.eks). Han har også allergi mot sykmeldinger, uten å se det lange løpet. Jeg opplever ham som litt lite flink til "kvinnegreier", altså ting som er diffuse og som må forskes på. (f.eks stoffskiftesykdommer) Ingen dr. House, akkurat. Men hvis det er konkrete ting som kan løses med piller eller gips, så er han god.

LEGE:punktum.

Hva kan man vente seg mer av en lege ?
Gode samtaler,riktig diagnose,behagelig, om nødvendig, rett til
spesialist.
Et fantastiskt laberatorium med bare hyggelige og dyktige pleiere.

Effektiv, erfaren og svært dyktig lege

Hatt Andersen som fastlege et par års tid, og har bare gode erfaringer. Erfaren lege som effektivt og uten unødvendig snikksnakk forsøker å finne ut hva som feiler en og hva som bør gjøres. Også positivt at legesenteret er veldrevet og effektivt, har utvidede åpningstider og at prøvetaking og lignende går kjapt unna på stedet.