Eivind Heggedal
Jeg opplevde at jeg hadde fått verdens hyggeligste lege og det varte et par år men så begynte det å forandre seg gradvis. Jeg har vært smertepasient i mange år og plutselig en dag forandret legen tablettdosen min til halvparten uten å prate med meg om dette i det hele tatt. Hadde det ikke vært for at jeg også har en smertespesialist så hadde det blitt veldig ille for han gjorde dette rett før han dro på 4 ukers ferie. Da jeg ville snakke om det kalte han meg for utidig og var ganske irritabel. Jeg synes ikke dette er måten å gjøre det på.
Fantastisk hyggelig Lege,som tar sin profesjon meget seriøst,samtidig som man alltid er på bedre humør når man går enn når man kom. Han begynner antagelig å bli veldig populær fordi det var enklere å få en akutt-time der tidligere....uansett så tar han seg god tid når man er der til tross for at han er meget presis. Har aldri ventet mer enn max 5 min. På toppen av alt er det veldig hyggelige kontor-søstre der og fine lokaler. Dr. Heggedal og Lilletorget Legekontor kan trygt anbefales!
Jeg føler meg kjempe heldig som har funnet en så god lege!
Eivind Heggedal er både dyktig (god på å stille riktig diagnose, gi riktig behandling, evt henvise videre til riktig spesialist), "ser deg" som pasient og tar deg på alvor.
Jeg føler meg trygg på at jeg får den beste behandlig her.
Legen er hyggelig og lett å prate med om hva som helst.
God tilgjengelighet. God service. Har alltid blitt godt mottatt. Tar på alvor det jeg har å si. Finner spesialister og god formidler.