Staffan Reidar Jacobsen
Fantastisk flink og hyggelig lege. Han tar seg god tid, er en god lytter og også veldig flink med barn.
Dr. Jacobsen er den beste fastlegen jeg noensinne har hatt.
Veldig flink til å være tilstede, lytte og komme med forsiktige råd.
Han er genuint opptatt av å ivareta dine interesserer og har en veldig høy integritet.
Anbefaler han på det varmeste.
Har hattt Jacobsen som fastlege i 7 år . Blir alltid møtt med forståelse og en genuin interresse . Jacobsen har bred kompetanse og er ogå veldig flink med små barn.
Har vært hos Dr. Jacobsen et par ganger og godt fornøyd begge gangene. I tillegg har andre leger på senteret tatt oss i mot når det har vært behov for time på dagen med barnet vårt. Et trygt og godt valg.
Legen har gode tilbakemeldinger fra før av og jeg så fram til å ha han som fastlege. Etter flere ganger hos han må jeg si at jeg er både skuffet og overrasket over hans måte å prate til/møte pasienten på. Han er lite forståelsesfull, er mer opptatt av hva han ikke kan gjøre for deg og er ikke redd for å formidle det på en ugrei måte. Har du flere ting du trenger hjelp med så må du ha én time pr ting, uansett hvor lite tid man har brukt på første problemstilling. Generelt liten omtanke for pasientens helhetssituasjon.
Lang ventetid for å få time hos ham.
Anbefaler dessverre ikke denne legen.