Navneet Kaur

Allmennlegespesialist og fastlege

Allmennmedisin

Autorisasjon (2003)

8 av 2000

Fyrstikktorget Legekontor Telefonnummer23 24 43 3023 24 43 ...
Karoline Kristiansens vei 3 0661 Oslo
Navneet Kaur er en av 604 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Navneet Kaur

Trygg og kunnskapsrik

Jeg har gått til Navneet siden sommeren 2018, og har vært veldig fornøyd med henne som lege. Hun lytter til meg, og nøler ikke med å henvise videre når hun ikke har kunnskap på et område. Jeg sliter med kronisk spenningshodepine og migrene, og hun har hjulpet meg mer enn noen annen lege ila mine 29 år, med henvisninger, ulike medisiner og sykemeldinger. Hun ordnet også rask psykologhjelp til meg da jeg trengte dette - gull verdt.

Noen dager er hun litt kort og travel, som andre beskriver, men stort sett er Navneet en trygg lege, som jeg føler meg sett og støttet av. Eneste grunn til at jeg bytter lege nå er fordi jeg flyttet ut av Oslo for et år siden, og jeg bør ha en lege i nærheten for sønnen min som straks blir født.

Trygg og imøtekommende :)

Kunnskapsrik, omsorgsfull og lyttende. Tar en på alvor og ordner det du trenger. Du føler deg hørt og sett, og at man har god tid under timen. anbefales.

Very Professional!

I had a really great experience with Dr. Navneet Kaur, she is very professional and very thorough. She asks questions and she gets straight to the point. She is very straightforward and she makes sure she doesn’t miss anything. She is very effective and fast! I would highly recommend her!

Dyktig til å henvise

Hun svarer kjapt og effektivt på digitale meldinger, henviser videre til høyre og venstre - men ser ikke sammenhenger, glemmer resultater, glemmer resepter - men sykmelder mer enn gjerne.

Jeg ble nødt til å bytte fastlege etter en svært ubehagelig opplevelse der hun kalte meg respektløs og kastet meg ut av legekontoret sitt. Hun skrek til meg foran flere andre pasienter. Det var en helt sjokkerende opplevelse som jeg ikke unner noen andre. Grunnen var at at jeg hadde flere ting på hjertet. Hun mente hun måtte bruke resten av timen på å skrive. Jeg var inne i 8 minutter.

Min vurdering er likevel en totalopplevelser over tid - der både jeg og mine barn har hatt henne som fastlege. Litt for lenge.

Jeg er helt frisk i dag takket være henne

Hun avdekket hjertelidelse og videresendte med til undersøkelser og senere operasjoner. Jeg er i dag helt frisk takket være henne, og teamet på Rikshospitalet.