Petter Enoksen

Autorisasjon (2008)

Venteliste

94 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Byhaugen Legesenter Telefonnummer400 05 343400 05 3 ...
Randabergveien 45 4025 Stavanger
Petter Enoksen er en av 133 fastleger i Stavanger

Siste vurderinger av Petter Enoksen

Ble ikke tatt seriøst

jeg er dessverre ikke fornøyd, og har byttet fastlege. følte at klokka var viktigere en meg. Fine lokaler!

Han var bedre før!

jeg har hatt Enoksen i snart 4 år og ble tatt godt imot når jeg byttet til han, men de siste gangene jeg har vært der har jeg ikke blitt møtt med samme lyttende øre. Har følt klokken har vært viktigere en meg. kjenner også på at han nesten prøver å få meg ut av kontoret med en enkel løsning på problemet mitt og blir oppgitt om jeg kommer med ønsker om måter å behandle på. Han har også spurt meg om jeg har googlet min egen sykdom, noe jeg ikke syns en lege skal oppfordre til..... jeg har rett og slett ikke følt meg hørt.

Legen med det lille ekstra.

Den desidert beste fastlegen jeg noen gang har hatt. Meget kunnskapsrik og utrolig behagelig. Har evnen til å stille oppfølgingsspørsmål på en fin måte som ikke virker støtende. Hva mer kan man ønske seg? Føler meg forstått og tatt godt vare på.
En god og empatisk lege. god hukommelse, tar ting kjapt. God oppfølging på alle vis.

Ung, åpen og tillitsskapende - flink til å lytte - vil det beste - oppdatert!

Jeg sliter med et litt komplekst sykdomsbilde, og ble så lei av å ikke bli tatt på nok alvor av min fastlege gjennom mange år, at jeg bestemte meg for å finne en ny. Tilfeldigvis tok en Petter Enoksen inn nye pasienter. For en forskjell! Aldri har jeg blitt tatt mer på alvor enn siste 2 år. Han oppleves som flink og grundig, deler gode resonnement, og vil det beste for meg på individuelle premisser. Selv om det innebærer å teste ut nye medikamenter, gjentatt henvisning til andre eksperter eller diskutere forslag fra meg utenfor etablert medisin, tar han alle innspill på alvor og uten å i utgangspunktet kategorisk avvise noe. Kort og godt en moderne lege jeg trives med og stoler på. Ganske annerledes den den forrige.