Saadiya Javid
- Allmennmedisin
- Barne- og ungdomspsykiatri
Hun har tatt seg god tid med meg iallefall. Jeg hadde en kul i brystet som hun sendte meg til brystdiagnostisk senter med. Takket være henne at kreften ble oppdaget og behandlet. Har også vært innom med andre problem som jeg føler hun tar alvorlig, 8g sender meg dit jeg skal😊
Helt super!
Tydelig hun er opptatt av å bruke minst mulig tid på konsultasjonen, ble nærmest sparket ut døra den ene gangen. Vurderer sterkt å bytte lege selv om det er sjelden jeg har behov for å gå dit.
Jeg var kun på en konsultasjon fordi jeg valgte å bytte fastlege etter første gang jeg var hos henne. Hun virket ikke interessert i hvorfor jeg var der og snakket på en måte som fikk meg til å føle meg dum. Jeg skiftet lege og fikk en mye bedre oppfølging der.
Tar seg ikke tid til pasienten. Blid og hyggelig når sykdommer og helseproblemer passer med "skjema". Takler dårlig når noe ikke gjør det, lytter ikke og får pasienten til å føle seg "dum".
Do not recommend to choose. She is careless, doesn't pay attention what you are saying. Neither diagnosis and check you up nor sends you to the specialist through the hospital.