Kine Lynum
Fastlegen min var sjuk, så kom til Kine. Er utrolig fornøyd med det, for følte at ho tok meg på alvor med begge tingene jeg tok opp. Både hørte etter, viste at ho brydde seg og tok meg på alvor. Jeg hadde ingen problemer med å åpne meg for henne om problemene mine. Har ofte følt meg overkjørt av leger tidligere, og at det ikke er noe galt, men ho hjalp meg med det jeg ville og ville at vi skulle ta og utvide blodprøvene mine fra de få tingene jeg egentlig skulle sjekke, til om det kunne være andre ting også. Jeg måtte vente litt for å komme inn, men istedenfor å være der i 20 min, endte jeg opp i mellom 30 min, så følte ho tok seg tid til det jeg hadde å komme med.
Kine Lynum has vært min lege i studietiden, og jeg kunne ønske jeg kunne beholde henne videre. Hun har alltid tatt meg på alvor, har tatt seg tid til å lytte og er forståelsesfull. Anbefales på det sterkeste. Flink med barn er hun også.
Kine har vært fastlegen min i 2 år nå, og hun kan anbefales på det varmeste. Hun tar seg tid til å snakke ordentlig med det, tar deg på alvor, lytter godt og gjør alltid grundig undersøkelser.
Grunnet kronisk sykdom har jeg trengt tett oppfølging, og hun har virkelig tatt godt vare på meg.
Lynum har vært min fastlege i studietiden og jeg fortsetter å bruke henne. Hun er imøtekommende og flink. Hun er en utmerket fastlege for meg og mitt barn.
Kine Lynum er en lege som kan mye, men hvis det er noe hun ikke kan overlater hun det til pasienten å finne ut hva som skal gjøres videre. Hun lar deg snakke ferdig, men sitter og sier "mhm" nesten hele tiden mens jeg snakker, noe som kan være forstyrrende i lengden. Ikke misforstå, Lynum er en lege som tar deg på alvor, men virker noen ganger litt arrogant.
Det som er et stort pluss er at hun tar seg tid til deg, men som igjen kan føre til litt venting på venterommet.
Syns noen ganger personalet der kan virke litt sure og likegyldige, det er ikke noe hyggelig hvis man er i en vanskelig situasjon og trenger hjelp.