Anne Karin Lysen
Jeg har hatt Anne Karin Lysen som fastlege i 4 år og er strålende fornøyd! Hun er empatisk og omsorgsfull, og tar seg tid til å lytte. Hun er faglig svært dyktig, løsningsorientert, effektiv og presis. Denne dama har integritet og fag-stolthet! Etter at jeg flyttet har jeg mellom 30-50 min reisevei både fra jobb (og også hjemmefra) til legesenteret på Skøyen, jeg beholder likevel Anne Karin som fastlege og håper jeg kan få ha henne som fastlege i mange år fremover!
Lysen er en ganske ok lege, hun forklarer begreper man som pasient nok ikke vet hva er.
Hun er ikke den enkleste å skulle snakke med da jeg føler hun dessverre noen ganger ikke vil løse eller undersøke problemene man som pasient kommer med. Føler dessverre at jeg må "overtale" hun til å henvise videre for mer grundigere undersøkelser.
Har alltid måtte vente minst 5-10 minutter før jeg får kommer inn, har jeg time 14:20 så kommer jeg aldri inn til legen før 14:30...
Har vært hos henne noen ganger, i tillegg til å ha benyttet vikarer. Jeg opplever at hun har svært liten tid, og kan være sur. Benytter meg heller av vikarene hennes enn henne. I tillegg er de som sitter i resepsjonen uhyggelige og sure. Alle spørsmål man stiller er dumme, og man merker at de ikke bryr seg. Dette drar også opplevelsen veldig mye ned. Også utrolig lang ventetid på å få time.
Dessverre føler man ikke at de problemene man kommer med er viktige nok for at man får tilstrekkelig tid for en skikkelig undersøkelse. Når man bruker ekonsultasjon får man en faktura for hvert spørsmål. Det er skuffende.
Å vente 20 min for å komme inn er uakseptabelt.
Lysen er dyktig i sin jobb, hvor hun gjerne forklarer visse fagbegreper og til og med tegner en modell (hvis jeg ikke forstår sykdomsbegrepet). Dessuten er hun svært god på å følge opp ting fra tidligere timer som jeg egentlig har glemt av. Muligens en av de beste fastlegene jeg har hatt! Effektiv og proff.