Marko Radosav Milanovic
Han er en imøtekommende og hyggelig fyr, men det stopper der. Han snakker over hodet på deg, tar seg ikke tid til å undersøke eller høre på hva du sier/dine opplevelser. Sender deg videre til ditt og datt, noe som fører til at de man blir henvist til ikke tar deg på alvor. Jeg har hatt en alvorlig hudsykdom som fører til ubehagelige blemmer som blør, og han mente det var utslett og fikk meg til å kjøpe salver.
I tillegg er det møkkete, rotete og dårlig lukt i hele lokalet. Dårlige helsesekretærer (forøvrig en gutt også), de har ikke klart å ta blodprøver på meg noen av gangene og henvist meg videre. Dårlig hygiene, i og med at han ber meg om å kle av meg i besøksstolen...
Positivt: Lite ventetid på kontoret, men det er antagelig fordi han ikke tar seg tid til å undersøke.
Dette er den aller beste legen jeg har møtt. Han tok meg på alvor og sørget for å få oversikt over hele meg og hjalp meg videre da jeg trengte det. Som andre har skrevet minner han pasienten om behovet for å ta tak i egen situasjon for å bli bedre. Dette var svært relevant i mitt tilfelle.
Ærligheten, grundigheten og tålmodigheten hans gjør at jeg har full tillit til ham og vil gladelig anbefale ham videre.
Jeg skulle ønske Grønland Helsesenter var tilrettelagt for barnevogn, slik at min kone med vårt felles spedbarn kunne kommet seg inn der og bruke Marko R. Milanovic som fastlege.
Snakket og snakket, som om han visste alt om meg. Det viste seg at journalen ikke var lagt inn på dataen, når jeg omsider slapp til ordet, da så vidt. Det ble nok med den ene gangen, mens jeg holdt på å skifte kunne jeg gjerne ta et skift til.
Veldig sympatisk lege som bruker tid på å finne ut problemet. Positiv og hyggelig.
Denne legen ser mennesket bak pasienten. Lyttende, intetressert. Men krever at også du tar tak i din egen situasjon, f.eks egentrening, hvis dette kan være til hjelp. Noe jeg syns er veldig bra.Sender gjerne videre til spesialist. Denne legen gjør alt for sine pasienter.Og han tar seg tid med hver enkelt pasient. Anbefales