Nazia Batool
Jeg og barna mine har hatt Mukhtar som fastlege i flere år, og jeg er veldig fornøyde. hun er flink og gjør alt hun kan for å finne ut hva som er i veien. Hun er også alltid smilende og hyggelig og jeg er meget glad i henne.
Personlig opplever jeg at min fastlegen møter meg med respekt og lytter på mine problemer/sykdommer. Og jeg er fornøyd med denne hjelpen jeg får.
Jeg og barna mine har hatt Mukhtar som fastlege i mange år, og vi er veldig fornøyde. Jeg opplever at vi blir sett, og at hun gjør alt hun kan for å finne ut hva som er i veien. Hun er grundig og får meg til å føle meg trygg på at vi er i trygge hender. Hun er også alltid smilende og hyggelig og får meg til å føle meg velkommen.
Jeg opplever Dr Nazia som en faglig dyktig lege. Hun utfører sine oppgaver med stor presisjon. Hun er flink til å spørre og lytte og gir god veiledning og vurdering.
I tillegg til at hun har bred og spesialisert erfaring og kompetanse innen allmennmedisin, så er det et stort pluss er at Dr Nazia også har erfaring i minoritetshelse og hun prater og forstår både urdu og punjabi i tillegg til norsk.
Hadde min mor bodd i Oslo området så hadde Dr Nazia vært førstevalget også for henne.
Jeg anbefaler Dr Nazia på det varmeste.
Nazia har vært min fastlege i mange år. Tillitsskapende, dyktig, profesjonell, tar hensyn og gir gode råd. Tar seg god tid til å prate. Ikke opplevd stress ved besøkene, eller "må forte seg". Lytter på min spørsmål og tar seg tid til å svare og skaper trygghet.
Anbefaler henne på det sterkeste. Kjempe fornøyd med oppfølging.