Maria Ljubica Petrov

Autorisasjon (1998)

Venteliste

15 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Fornebuporten legesenter DA Telefonnummer67 14 90 4467 14 90 ...
John Strandrudsv. 14 1360 Fornebu
Maria Ljubica Petrov er en av 130 fastleger i Bærum

Siste vurderinger av Maria Ljubica Petrov

Profesjonell, rask og dyktig.

Har hatt denne fastlegen siste 3 - 4 år og fått god og profesjonell behandling. Hun er rask til å diagnostisere og skrive ut behandling i tråd med helsevesenets nåværende diagnosetilbud.

Fast lege

Veldig førnøyd med Maria kjempe flink lenge. Anbefales Maria Petrov til andre syke mennesker som trenger hjelp.

De beste!!!

Familien min og jeg har hatt Maria som fastlege i åtte år, og har aldri opplevd noe negativt hverken fra hennes side, vikarenes side eller den flinke, hyggelige og hjelpsomme sekretæren hennes. Både barna og vi voksne fikk alltid god hjelp og følte oss trygge og godt ivaretatt. En gang tok Maria meg imot etter arbeidstiden hennes når det hastet som mest. Dette var også takket være den fantastiske og hjelpsomme sekretæren hennes som snakket direkte med Maria og fikk meg inn. Og hvis Maria ikke er der, kan man alltids møte på en pålitelig og flink vikar.

Flink lege, men lite immøtekommende sekretær

Jeg har ikke hatt Dr. Petrov som fastlege lenge, har kun møtt henne ved et par anledninger, men så langt har jeg har et svært godt inntrykk av henne. Sekretæren har jeg derimot opplevd som lite profesjonell og imøtekommende.

great doctor

Maria Petrov is a very professional, thoughtful, and helpful doctor. She takes her time to listen to my concerns, is to the point in answering questions, and helps me in every way possible. I am very happy with her as my family physician.