Anne Grete Røstvik
Har hatt Anne Grete som fastlege så lenge jeg kan huske. Hun er utrolig dyktig, tar enhver ting på alvor. Trygg og flink i det hun gjør, og lytter til dine problemer. Føler jeg alltid er i gode hender hos henne.
Jeg har hatt behov for en god fastlege de siste årene, og er full av takknemlighet over at jeg har fått en så fantastisk omsorgsfull og dyktig lege.
Har stor forstålese for pasienter. Lærerikt å være hos henne. Aktiv og bry seg om sine pasienter og har god hukommelse. kan huske Detaljene fra sist gang du var hos henne. :)
Dette har vært min fastlege i snart 20år, det vil si siden jeg var et lite barn og har ikke noe negativt å si om henne.
Hun vil alltid det beste for deg og har alltid mange forskjellige forslag til hva man kan gjøre for at ting skal bli bedre :-)
Jeg er meget fornøyd med henne, utrolig dyktig og hun kan jobben sin. Får time på dagen selv om hun har mange pasienter. Hun kommer med gode råd og henviser videre til spesialist med engang ved behov. Kan ikke ha en bedre fastlege.