Henrik Siverts

Autorisasjon (1992)

Venteliste

114 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Henrik Siverts er en av 604 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Henrik Siverts

Kjempebra lege!

siverts er en lege en bare kan komme til mandag og tirsdag men jeg har aldri hatt problemer med å få time eller så har jeg bare møtt opp og blitt tatt inn etter en times tid. gjør meg ikke noe å vente for jeg vet jeg kommer til en lege som tar seg tid og lytter til det en har å si. han er også flink til å følge opp om det er noe. en gang kom han dit en torsdag bare for å følge meg opp med en ting. er det noe en lurer på og han ikke vet svaret så sjekker han rundt til han har funnet det ut.

Anbefales på det varmeste

Byttet til Dr Siverts etter anbefaling fra venner. Det har jeg aldri angret på. Bortsett fra at han tar i mot bare mandag og tirsdag har jeg ikke noe å utsette på ham. God lege for både voksne og barn.

Den beste legen jeg har hatt

En hyggelig og tillitsvekkende lege som jeg følte tok meg på alvor. Ydmyk nok til å søke råd hvis han står fast.

Henrik Siverts er kun tilgjengelig to dager i uka...

... men likevel den aller beste legen jeg noen sinne har hatt. Bare pass på at du kommer til han mandag eller tirsdag.

"Den beste legen jeg har hatt"

Siverts er en omsorgsfull lege som ser pasienten sin. Han skaper et tillitsforhold som er nødvendig for å forstå pasienten. Han er en svært dyktig lege med menneskelig innsikt!