Kristine Selmer Solbakken
Solbakken er dyktig både faglig og i møte med pasienten. Hun møter en med respekt, lytter, og gir svært gode råd om videre behandling og hva en kan gjøre selv. Hun holder trygt i trådene i selv de mest komplekse helsetilstander. Anbefales helt og holdent.
Dårlig til å lytte på hva problemet er. Avbryter og virker irritert. Bruker kort tid. Gir ikke riktig hjelp. Virker ikke interresert i å løse problemet.
Jeg føler alltid at jeg og mine problemer blir tatt på alvor. Jeg blir hørt og får hjelp med engang. Alltid hyggelig og imøtekommende. Noen dager har hun dårlig tid og sånn er det bare av og til. Men har ikke følt at dette har gått på bekostning av meg.
Jeg har hatt Dr.Solbakken som fastlege i et år nå. Jeg er veldig fornøyd, hun er forståelsesfull, meget effektiv, faglig dyktig, lytter og følger opp. Venter aldri, hun henter på klokkeslettet. Anbefales.
Solbakken er en meget dyktig og effektiv lege som følger opp pasientene på en god måte. Har aldri måttet sitte lenge å vente på min time. anbefales!