Parveen Wadhwa
- Allmennmedisin
- Barnesykdommer
Veldig flink lege, kunnskapsrik og hyggelig.
Alltid forståelsesfull og tar seg tid.
Jeg føler at jeg blir tatt på alvor.
Han viser deg respekt som menneske og gjør jobben sin godt.
Jeg har hatt Dr. Wadhwa som fastlege i mange år og er absolutt den beste legen jeg har hatt! Jeg har alltid følt meg tatt på alvor, lyttet til og trygg med hans vurderinger. Dr. Wadhwa er kunnskapsrik og dyktig. Han er også fastlegen til familien min, og er utrolig fin og rolig med barna. Jeg vil anbefale han på det varmeste!
Dr. Wadhwa. er veldig vennlig lege som lytter til og prøver å forstå problemet med pasienten med et kjølig hode. I tillegg forklarer han problemet til pasienten og prøver å gi den beste behandlingen. Han viste aldri motvilje mot å henvise meg til spesialisten når helsetilstanden min krevde det. Reseptene og rådene hans har vært veldig nyttige.
Fantastisk kompentent lege både når det gjelder det medisinskfaglige og når det kommer til det å samtale med pasienter. Jeg føler at jeg blir tatt seriøst og møtt med respekt, og at han har et genuint ønske om å hjelpe. Parveen er dyktig og har en utrolig fin måte å møte mennesker på. Rett og slett en helt fantastisk lege!
Han er en en trygg og kompetent person som hører på deg. Hyggelig å prate og gir utdypende svar på spørsmål.Jeg føler at jeg blir tatt seriøst og møtt med respekt, og at han har et genuint ønske om å hjelpe.