Mohammad Sidiq Faizi
har ikke noe positive erfaringer etter å ha vært hos Dr. Faizi! Han lytter ikke til meg, og gidde ikke henvise videre til spesialister. frekk er han også! har aldri vært borti en så dårlig lege før, det er rett og slett skremmende. man får fort time og kommer lett igjennom på tlf men ærlig talt, det hjelper ikke når legen ikke er iteresert i å hjelpe deg!
Jeg synes tidligere anmeldelser etterlater for dårlig inntrykk. Både jeg, min ektemann og min datter på 2.5 år bruker Faizi og vi er der relativt ofte for med småbarn er det mye sykdom. Alltid rask time, alltid hyggelig mottatt.både av helsesekretæren og Faizi. Fastleger har maksimalt tyve min. til disposisjon for hver pasient inklusiv for-og etterarbeid, vær klar over det.
Og angående p-pillekommentaren: Jeg har aldri fått mer enn 3 månedersrespter hos fastleger. Normalt går man vel til gynekologen for p-piller?
Mohammad virker litt fraværende, og er uempatisk. Han er brukbar i muntlig norsk, men er svak skriftlig.
Kunnskapen hans *virker* kurrant, og han gjør ting teknisk riktig.
Legestasjonspersonalet er hyggelige.
Jeg har ikke hatt direkte dårlige opplevelser med ham, men det føles merkelig å ha legetime der. Noe passer ikke helt.
Kanskje det er derfor han er den eneste fastlegen i halden med 50+ ledige plasser, mens alle de andre legene er fulle?
Personlig, ville jeg valgt en fastlege i en annen by om jeg visste dette på forhånd. Det er bedre å pendle til en god lege enn å ha kort reisetid til en som er dårlig.
For å ta det eneste positive først, folkene på kontoret var hyggelige og det var veldig lett å få time fort.
Deretter er det bare negativt. Denne legen har (iallefall i mitt tilfelle) overhodet ikke respekt for andre mennesker, han hører ikke på det som blir sagt, han tror ikke du som pasient overhodet kjenner din egen kropp eller kan vite om/at noe er galt. Han tror ikke på det som blir sagt. Har du en tidligere diagnose gidder han ikke sjekke om det kan være noe nytt som har oppstått i det hele tatt, og han nekter i det lengste å sende deg videre til spesialist. Anbefales ikke.
Får som regel time på kort varsel. Ved behov for videre henvisning til spesialist skjer dette også fort.