Irina Valasach Gåserud
Jeg er meget førnøyd med dr. Gåserud som jeg har hatt som fastlege i snart 2 år - hun er faglig dyktig, effektiv på en positiv måte og dannet. Ingen språkproblemer. Hyggelig og oppegående kontorbetjening og kjekt å kunne ta blodprøver på samme sted. En god fastlege å ha!
Irina virket både hyggelig og lyttende på første legetime. Men så, neste legetime, viste det seg at hun hadde gått glipp av hele poenget med at jeg var der. Det jeg hadde fortalt ble gjengitt helt feil. Like etter ble tilbud om behandling avslått. Jeg skjønte ingenting. Legetimen etter der igjen, tok jeg med noen som hadde faglig kompetanse innenfor min diagnose. Denne legetimen bar preg av enda mer misforståelser, og motsigelser. Jeg ga opp, og ordnet ny fastlege. Da jeg hentet ut journalen, ble jeg overrasket. Journalen inneholder flere feil som er av betyding for hvilken behandling jeg trenger. Irina er nok en god person, men iblant er god språkforståelse viktig for å kunne gi pasienten tilstrekkelig hjelp.
Jeg har hatt henne som lege en del år nå, hun er veldig hyggelig, lytter og forstår. Jeg har ikke følt at jeg har noen språkproblemer med henne. Jeg får alltid time raskt og kontordamene er hyggelige og serviceinnstillte.
Kan ikke huske at jeg har sittet å ventet mer enn et kvarter over tiden på timen min, da har iryna også kommet ut til meg på venterommet selv og beklaget.
Jeg kan annbefale henne.
Hun er virkelig villig til å hjelpe, tar tid for å lytte og forstå problemet, også for å forklare hva hun mener... forteller om legemidler osv. Jeg er fornøyd med henne og har anbefalt henne til flere av mine venner :)
Hun er den mest omsorgs og forståelses fulle jeg har møtt ! Fantastisk oppfølging . Virkelig en hjelpene hånd når helsen svikter . Aldri vanskelig å få tak i og nydlige kontor damer . Lytter , sitter ikke å ser på dataen ) Får rikelig informasjon om sykdommen . Tar hånd om familien og jobber tett med spesiallister ( rikshospitalet ) En lege jeg er overlykkelig for at jeg har , når jeg først har en alvorlig diagnose .