Amund Holand

Autorisasjon (2003)

Venteliste

17 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Amund Holand er en av 86 fastleger i Fredrikstad

Siste vurderinger av Amund Holand

Dyktig, seriøs og en lege som tar deg på alvor

Har hatt Holand som fastlege hele mitt voksneliv, og store deler av barndommen.

Opplever han som særdeles effektiv, og at han tar meg som pasient på alvor. Leser andre anmeldelser her, og kjenner absolutt ikke igjen noe av kritikken med unntak av at det til tider kan være noe lang ventetid.

Anbefales sterkt!

Arrogant. Opptatt bare av sin datamaskinen.

Absolutt anbefales ikke. Etter at gravid kona besvimte på jobben og ble hentet til Kalnes lav ambulanse han spurte ikke engang hvordan hun hadde det! Ikke åpen for noe som helst forslag. Hver gang vi hadde time hos ham var det stressende. Mangel på empati og initiativet.
Hver gang time hos ham var forsinket ca 40-50 minutter.

Flink og effektiv

Har vært pasient hos Holand i over 10 år. Han er hyggelig og effektiv. Nøler ikke med å henvise ved behov. Veldig fornøyd!

Nøye og bra

Gir en trygghetsfølelse fordi han tar ting på alvor. Flink til å ta tak i problemene og sender deg videre til undersøkelse og spesialister når det trengs. Veldig fornøyd.

Unnskyld at jeg forstyrrer..

Ja, sånn føler jeg et besøk hos Holand. Beklager at jeg tar av tiden din... Følte han var en strålende lege når han var «ung og fremadstormende», men dessverre har han med årene blitt en annen. Føler at han nesten flirer innvendig litt når man legger frem problemet.. Tror han meg ikke? Jeg føler jeg må snakke fort, det ligger en eim av stress på kontoret. Resept og sykemelding skrives mens jeg forklarer, - tastaturet går varmt.. Han tar seg tid til et lite nikk og noe som oppleves som et falsk smil i det han nærmest sender deg på dør.. Neste pasient har allerede ventet 20 minutter..