Amund Holand
Da jeg begynte hos Amund Holand følte jeg at jeg fikk verdens beste lege. Men etter et par år er alt det jeg syntes var flott borte vekk. Han virker stresset, er overlegen og lite sympatisk. I noen tilfeller har jeg opplevd han som spydig og arrogant. De andre legene på kontoret hilser hyggelig på pasientene sine på venterommet. Holand løper forbi uten å se hvem som sitter der en gang.
Nei.. dessverre blir det legebytte på meg. Håper han kommer ned på jorda igjen og finner frem den gode legen han en gang var!
For dårlig tid, ser mer ned på tastaturet enn å snu seg mot pasienten og lytte, lite interesse til å høre på pasientens misstanker om hva som kan være galt. bagatelliserer alvorlige lidelser ved ikke å sette i gang brede utredninger. Jeg mener han har for lett for å skrive ut resepter i stedet for å hjelpe til med å formidle/henvise pasient til spesialister.
Ikke fornøyd med denne legen. Hadde tydelig ikke kompetanse på min sykdom som gjorde at det tok et halvt år før jeg kom meg til spesialist. På kontoret hamrer han løs på tastaturet og gir et inntrykk av at målet er å få deg raskest mulig ut igjen så han kan fortsette med neste pasient. Er sikkert faglig dyktig på sine områder, men virker lite interessert i å høre på hva pasienten selv har å si og foreslå. Har byttet.
Jeg opplever at Holand tar pasientene, både voksne og barn, på alvor. Han undersøker grundig, forklarer godt og henviser videre når det er nødvendig.
Han er effektiv og forklarer hva han gjør når han undersøker, og sier hva han skriver i journalen slik at pasienten vet hva som foregår.
Svært sympatisk lege. Lytter og tar meg på alvor. Hører på det jeg har å si. Kan anbefale ham.