Lena Kristin Hole
Etter varierende erfaringer med andre prykologer, kom jeg til Lena som jeg opplever har et genuint ønske om å hjelpe. Hun gir håp, uten å være urealistisk og love for mye. I timene har hun en god balanse mellom å lytte og komme med egne innspill. Hun er flink til å se muligheter til å gjøre konkrete tiltak/oppgaver som kombineres med å prate om problemene. Anbefaler Lena hvis du har selvfølelseproblematikk og behov for traumebehandling, og tillit er viktig for deg.
Jeg hadde min første time hos Lena før jul. Opplevde henne som veldig kompetent og flink. Hun forsto mine problemer og utfordringer og hadde gode refleksjoner og tanker. Jeg fikk veldig tillit til henne og ser frem til videre samtaler. Hun var veldig behagelig å snakke med og det var en rolig og god atmosfære hos henne.
Hadde ikke en veldig god opplevelse hos Lena. Hun var veldig raskt ute med å skulle finne løsninger før hun egentlig hadde forstått problemene. Og det førte til en hel del misforståelser.
Går heller videre på familievernkontoret.
Jeg har bare gode erfaringer med Lena Hole og kan anbefale henne varmt. Stort pluss at hun kan emdr-terapi og er oppdatert på ny psykologiforskning. Jeg hadde mye vanskelig å snakke om, men opplevde henne respektfull og positiv i møte med meg. Hun nøstet også ut flere ting jeg kunne jobbe med, som jeg ikke selv ville sett,- opplevde henne som dyktig og erfaren.
Jeg er en godt voksen kvinne, som hadde mye angst da jeg oppsøkte Lena. Jeg følte umiddelbart at hun hadde et genuint ønske om å hjelpe meg.
Jeg opplevde en klok terapeut, med uendelig mye omsorg. Samtalene med henne ga meg ny innsikt, og de ga meg håp. Det var tidvis smertefullt, men hun ga meg aldri opp. Langsomt fikk jeg et nytt fotfeste i livet mitt, og jeg lever nå godt med en angst som ikke lenger dominerer meg.
Jeg er Lena evig takknemlig, og gir henne mine varmeste anbefalinger.