Øyvind Østberg Sundseth

Øyvind Østberg Sundseth er psykolog i Oslo

Siste vurderinger av Øyvind Østberg Sundseth

Uprofesjonelt

Klinikk: Øyvind Østberg Sundseth Skrevet

Til at du må vente ganske lenge på å få en time, til at du møter noe så uprofesjonelt. Virket ikke noe interessert i å høre på hva du hadde og si og kladdet bare fort på et ark, før han bare rushet ut og overlot resten til en assistent. Føler man bare skal fort inn og fort ut. Fikk ikke noe informasjon eller vite noe mer om hva som skjer videre, til at du må vente flere mnd på testsvar. Og når noen gjør en så lite grundig jobb, ender det opp med feil rapportering, som endte denne gangen, som skapte utrolig mye ulemper, stress og ydmykelse. Når du oppsøker hjelp, føles det veldig trist å bli møtt av sånt opplegg. Anbefales absolutt ikke

Fantastisk dårlig

Klinikk: Øyvind Østberg Sundseth Skrevet

Håpløst opplegg. Jeg har ventet i over tre måneder på en rapport jeg fikk beskjed om at "kunne ta en tre-fire uker" å ferdigstille. I mellomtiden sitter jeg fast som sykemeldt og kommer meg ikke videre med behandlingen jeg trenger. Ved oppmøte virket han lite interessert, og avbrøt meg hele tiden når jeg forsøkte å svare på spørsmålene hans. Kollegaen hans som gjennomførte deler av testingen var om mulig enda mindre interessert og pratet konsekvent nedlatende til meg mens testingen foregikk. Helt utrolig at slike folk skal ta imot og behandle mennesker i en sårbar situasjon. Hold deg unna hvis du kan!

Umulig å få tak i

Klinikk: Øyvind Østberg Sundseth Skrevet

Ble utredet for 5 måneder siden og har enda ikke fått svar på resultatet av utredningen. Det er i tillegg umulig å få kontakt, han svarer ikke på telefon eller mail. Helt håpløst og et hån mot hans pasienter. Utrolig at det er lov å holde på sånn.

Useriøs og lite hjelpsom

Klinikk: Øyvind Østberg Sundseth Skrevet

Venter enda på prøvesvar etter 5 måneder og får ikke kontakt på telefon. Opplevde at undersøkelsen var lite nøye og at jeg ble "rushed" for å bli ferdig før jeg ble sendt ut døra uten noen form for dialog om oppfølging. Prøvesvarene ligger klare, men legen får de ikke. Styr unna denne klinikken og denne nevropsykologen.

Ikke kast bort tiden din

Klinikk: Øyvind Østberg Sundseth Skrevet

Ventet i snart to måneder på svar fra testene mine. Sliter med å få tak i han på telefon, og når jeg først gjør det lover han å ringe tilbake, men gjør det ikke. Ikke kast bort tiden din, velg en annen behandler.