Ayfer Alhirmizi

Ayfer Alhirmizi er gynekolog i Bergen

Siste vurderinger av Ayfer Alhirmizi

Fantastisk lege

Klinikk: Volvat Laguneparken Skrevet

Jeg kontaktet Volvat i en sårbar situasjon og ba om hastetime, og Ayfer tok imot meg på veldig kort varsel, egentlig etter arbeidstid, noe hun selvfølgelig ikke hadde trengt å gjøre. Under timen var hun meget forståelsesfull, imøtekommende og profesjonell. Opplevde at hun tok meg alvorlig, gjorde en grundig undersøkelse og ga god hjelp. Anbefales på det sterkeste.

Trygg og god

Klinikk: Volvat Laguneparken Skrevet

For en herlig dame! Jeg følte meg så godt ivaretatt! Hun lyttet, stilte gode spørsmål og kom med gode svar. Tusen takk!

Varm, imøtekommende og profesjonell

Klinikk: Volvat Laguneparken Skrevet

Jeg var nervøs og stresset, men Ayfer tok i mot meg på en varm, rolig og profesjonell måte. Undersøkelsen ble helt smertefri, jeg følte meg så godt ivaretatt. Verdt hver eneste krone, kommer garantert tilbake hos henne.

Dyktig, profesjonell og omsorgsfull

Klinikk: Volvat Laguneparken Skrevet

Hadde en utrolig god opplevelse hos Ayfer. Hun brukte god tid på samtale rundt problemet og tok seg god tid til en grundig undersøkelse. Opplevde at hun tok meg på alvor og følte meg iveretatt under behandlingen. Anbefales på det sterkeste!

God på rutineundersøkelser, men ikke når det er noe alvorlig.

Klinikk: Volvat Laguneparken Skrevet

Har tidligere gått til Ayfer til standardundersøkelser, og vært fornøyd. Da selve undersøkelsen har vært grei og effektiv.
Ble dessverre veldig skuffet da jeg oppsøkte hjelp i forbindelsen med en svangerskapskomplikasjoner i sommer. Dette ble vist for mye arbeid. Og hun førte meg ut før jeg hadde fått noe svar på noe som helst.
Måtte bestille ny undersøkelse hos enn annen klinikk, samme dag, for å få hjelp.