Leif K. Gjessing
Han var veldig beroligende og viser omsorg. Forklarte alt han gjorde og jeg var trygg i det han gjorde.
Forklarer det han gjør, er profesjonell og kunnskapsrik. Gjør nervøse kvinner som meg, rolige og fokuserte. Veldig bra!
Fikk svært god hjelp i løpet av flere besøk hos Dr Gjessing. Han fant diagnosen min som ingen andre hadde funnet i løpet av en sykdomsperiode på to år. Han ga meg tydelig forklaring på alt som skulle skje, og virket oppriktig engasjert i å få meg frisk.
Helt ifra mottakelsen til slutt følte jeg meg ikke ivaretatt på. Damen i resepsjonen lyttet aldri etter hva kunden hadde å si og snakket i munnen på meg hele tiden. Gynekologen tok ikke hensyn til meg som pasient da jeg var der.. utrolig skuffet og skremmende opplevelse desverre
Kjempe dyktig!!
Veldig behagelig og bruker god tid. Forklarer ting underveis og gjør alt veldig grundig.
Har tidligere vært hos 2 andre gynekologer hvor jeg synes jeg ikke fikk god nok informasjon og ting gikk veldig fort. Hos Gjessing var alt motsatt. Anbefales!