Yngvild Skåtun Hannestad
Tviler ikke på at hun er flink faglig , men fant henne ikke noe forståelsesfull og imøtekommende. Går nok ikke tilbake dit. Sa også at jeg gruet meg til undersøkelse og opplevde at da gikk rullegardinen ned og hun ble sur. Gjør som andre leger og lukk ørene og overse sånne kommentarer fra pas og forstå at dette er forsvar til den som skal i undersøkelse i en sårbar situasjon og som vi gjerne ikke gjør så ofte. . Følte hun ble lett irritert . Er helt enig at legesekretær var hyggelig og blid . Heldigvis . Finner nok en annen neste gang .
Ble møtt med spydigheter om forrige gynekolog som hadde klippet tråden på spiralen min for kort. Under undersøkelsen var ho lite forståelsesfull for at jeg kvidde meg, spurte meg flere ganger om hun skulle gi seg siden jeg ikke klarte å ligge i ro.fikk ut spiralen til slutt og jeg hadde bare lyst å grine, fikk beskjed i en kald tone om å kle på meg.var inn igjen etter noen mnd for å sette inn igjen spiral, dette klarte jeg ikke da alt bare knytte seg i meg,var like kald og lite forståelsesfull denne gang.
Jeg var hos Yngvild i dag for å ta en utvidet celleprøve, grunnet påvist celleforandring på prøve hos fastlege. Jeg kom fort til (svar fra legen på fredag, time til Yngvild mandag).
Før prøvetakingen ble jeg godt informert, og hun spurte om jeg ville ha bedøvelse før prøvene. Underveis svarte hun godt på alle mine spørsmål. Hele prøvetakingen var grundig, og vi hadde en hyggelig samtale om løst og fast. Hun var koselig og virket fagdyktig. Hun fortalte meg om behandlingstider, og at hun ville kontakte meg uansett utfallet av prøvene.
Jeg følte meg godt ivaretatt, og anbefaler gjerne Yngvild til andre!!
Jeg hadde ingen god opplevelse hos Yngvild da jeg opplevde henne som kald og småspydig. Jeg fikk ingen ordentlig forklaring på smertene mine og opplevde at hun bagatelliserte det hele. Gikk ifra timen med mer usikkerhet enn det jeg gjorde når jeg kom inn. Kommer ikke til å anbefale henne videre.
Jeg er veldig fornøyd med både selve møtet med lege, samt behandlingen jeg har fått hos Hannestad. Jeg opplevde henne som imøtekommende, lyttende og rolig. Jeg har hatt en undersøkelse og en behandling (to separate timer), og hatt god opplevelse begge gangene. Hun innehar god faglig kompetanse, og oppleves som profesjonell og hyggelig.
Etter behandlingen fikk jeg god oppfølging av Hannestad, samt resepsjonist ved senteret.
Jeg ønsker å komme tilbake til Hannestad ved behov, og vil også anbefale henne videre til andre.