Kristine Meidell
Jeg har aldri begynt å le hos en gynekolog før, men det gjorde jeg hos Meidell:-) Hun var morsom, hyggelig og pratet på en lett og vennlig måte, sikkert for å lette stemningen hos pasienten (som ofte kan være litt beklemt når man er til underlivsundersøkelse...) Utførte undersøkelsen forsiktig og nøye, ikke noe å utsette på det. Ga meg gode råd for fremtiden. Alt i alt er jeg kjempefornøyd med denne gynekologen, og kommer gjerne igjen.
Etter å ha gått til diverse gynekologer på opplæring/utplassering og/eller fastlege var det veldig godt å komme til Meidell som virker å ha en helt annen kunnskap og trygghet i faget enn noen annen jeg har møtt, og jeg er over 50 år. Hun er engasjert i faget sitt, og er involvert i forskning i overgangsalder. Jeg kan bare anbefale henne varmt til alle kvinner. Og sikkert menn og!
Har gått til dr. Kristine Meidell i 10 år og kan trygt anbefale henne som en dyktig, forståelsesfull, lyttende og empatisk lege!. Hun hjulpet meg på en veldig god måte! Anbefales sterkt!
Jeg ble henvist fra min private lege. Regningen var høy, og hun var ikke tilgjengelig til besvarte hvorfor den ble så høy. Hun har heller ikke ringt tilbake etter jeg ringte og etterspurte hva jeg egentlig har betalt for.
Dårlig kundeservice.
Anbefales på det sterkeste. Super profesjonell, super hyggelig, og super forsiktig. Beste legen jeg har vært borte i.