Pooja Parashar
Etter å ha lest alle negative anmeldese , ble jeg veldig usikker om jeg skulle takke ja for min første time hos gynekolog Pooja. For en kunnskapsrik og ryddig gynekolog, som forklarte hva gjøres underveis i undersøkelse. Fikk god informasjon og det ble et positivt og upåklagelig møte med gynekologen. Stusser litt på alle de negative tilbakemeldinger som hun fikk 😊
Ubehagelig møte med denne gynekologen. Hun var uvennlig og kort. Svarte uklart og forklarte ikke når jeg spurte. På spørsmål om det ville gjøre vondt svarte hun «vi får se». Den mest hardhendte gynekologen jeg har vært hos. En lege som får deg til å føle deg liten. Hjelper ikke på helhetsinntrykket at du må ta av deg skoene på venterommet. Kommer aldri til å gå til henne igjen.Jeg vil ikke anbefale denne legen til noen.
Mitt første møte med Pooja var sånn helt ok. Hun var ikke veldig interessert i å høre sykehistorien min, men etter at hun fysisk så hva som forårsaket smertene mine følte jeg at jeg møtte en helt annen lege. På oppfølgingstimen var hun heller ikke interessert i å høre hva jeg hadde å si. Hun får deg til å føle deg dum når du stiller spørsmål og ettersom at hun ikke tar seg tid til å høre alle symptomer så føler jeg meg ikke trygg på behandlingen. Hun får deg til å føle deg liten og usikker, noe som er utrivelig, spesielt mtp spesialiteten hun utfører.
Alt var forferdelig, fra den lave sofaen i venterommet, at skoene måtte tas av utenfor kontoret, og mangel på kommunikasjon underveis . Føltes forferdelig, lite informasjon, hun plasserte meg på en "barnestol" etter undersøkelsen. Følte meg direkte ydmyket . Går aldri tilbake, og kan ikke anbefale hennes pasientbehandling. Svarte ikke på mine psørmål underveis, var tverr og sur og hardhendt.
Har vært hos henne 2 ganger. Hun var hardhendt så det blir med de 2 gangene. Når jeg spurte om ting virket hun lite lydhør. Fikk ikke noe svar på det som jeg spurte om. Sikkert flink men , men!