Liv Bente Bergem Romundstad
Var på første GU og grudde meg veldig i forkant. Ble møtt på en veldig fin måte og fikk veldig gode forklaringer underveis.
Super dame!
Veldig god behandling og fantastisk service.
Klokskap og integritet.
Positiv og profesjonell.
Jeg har vært hos Liv Bente en håndfull ganger, og jeg har bare pent å si om henne. Hun er faglig flink og oppdatert, empatisk og ærlig. Hun er ikke primært ute etter å "selge" IVF-behandling, men gir gode og riktige råd. Hun går heller ikke i den fella at hun snakker ned til pasienten, men kommuniserer på en god måte.
Både jeg og mannen min har blitt tatt veldig godt imot på Spiren. De har flinke folk i resepsjonen, (Bente er fantastisk), de yter god service og de har det mest moderne utstyret, (embryoskop.) Alle som trenger en gynekolog av en eller annen grunn, burde gå dit.
Veldig imøtekommende, blid og folkelig lege som yter det lille ekstra for pasientene sine! Følte meg både sett og hørt som pasient- og som menneske, og Liv Bente tok seg god tid til å forklare alt ned til minste detalj. Jeg skal definitivt tilbake til henne ved neste anledning!
Dyktig lege, som i tillegg til å være flink og kunnskapsrik også var meget hyggelig og serviceinnstilt. God til å forklare og få en til å slappe av. Anbefales!