Mikael Røijen

Gynekolog

Fødselshjelp og kvinnesykdommer

Autorisasjon (1993)

K5 Klinikken Telefonnummer69 10 30 0069 10 30 ...
Kalnesveien 5 1712 Grålum
Mikael Røijen er gynekolog i Sarpsborg

Siste vurderinger av Mikael Røijen

Trygg, tilstede og beroligende.

Klinikk: K5 Klinikken Skrevet

Veldig tryggende, informativ, kunnskapsrik og dyktig gynekolog.
En viktig egenskap hos en gynekolog å få pasienten til å slappe av.
Alle tiders lege.

Flink og vet hva han snakker om og får en til å føle seg rolig

Klinikk: K5 Klinikken Skrevet

Han er en bra lege som er flink til å forklare hva han gjør mens han undersøker og etter undersøkelsen
forteller han veien videre og følger opp til alt er i orden. Prisen er bra og har ingenting negativt å si om han.

Trygg og svært kunnskapsrik

Klinikk: K5 Klinikken Skrevet

Min første opplevelse hos gynekolog etter fødsel, jeg gruet meg veldig - helt uten grunn! For en fantastisk mann, han forklarte alt han gjorde underveis og jeg ble møtt med respekt. Hans sekretær var også veldig skjønn! Jeg kan varmt anbefale Mikael som gyn. Han var også veldig presis ift tid.

Sensitiv, observant, trygg og ivaretakende!

Klinikk: Mikael Schuster-Røijen Skrevet

Mikael ser deg, fra første sekund! Selv hadde jeg gruet meg veldig til timen grunnet tidligere negative erfaringer med gynekologiske undersøkelser. Mikael senset og fanget opp dette gjennom tidlig å lodde stemningen. Han møtte min utrygghet med stoisk ro og støttende forklaringer knyttet til hva han skulle gjøre - og hva han ønsket at jeg skulle gjøre - underveis. Han byr også på seg selv, og sørger for god stemning. I etterkant av undersøkelsen tok han seg tid til selv å sette ord på hvordan hans opplevelse av min uro var. Ikke overbærende, men slik at man føler seg sett og møtt på en god måte. Han viser forståelse og omtanke! Jeg fikk gode forklaringer og begrunnelser for de råd han ga, og sitter ikke igjen med noen ubesvarte spørsmål utover resultat på selve prøvene. Mikael er en sensitiv og trygg fagperson til margen; jeg vil på det sterkeste anbefale andre å be om henvisning hit!

Ikke bra

Klinikk: K5 Klinikken Skrevet

Kom aldri til ordet. Ble ikke spurt om noe som helst, ble ikke sjekket for noe som helst. Han snakket i vei om andre pasienter og hva de hadde opplevd etter prøving. Spurte ikke meg om noe som helst spørsmål.