Mikael Røijen
Beste lege av noe slag jeg har vært hos. Han så tvers gjennom meg og skjønte alle mine problemer nesten før jeg åpnet munnen. Følte hele tiden der inne at det var meg det handlet om og at jeg var det eneste som betydde noe der og da. Jeg følte aldri at han hadde dårlig tid, tvert imot. Han forstår at gynekologiske problemer ofte handler om så mye mer enn det man kanskje tror.
To minutter etter at jeg kom ut døra igjen fikk jeg et voldsomt følelsesanfall som ga en ekstrem drivkraft, slik at jeg skjønte at jeg måtte rydde opp i livet mitt og faktisk gjorde noe jeg har utsatt i fem år med en eneste gang. Dette var det Mikael som satte i gang ved å virkelig SE hele meg, og si mange ting jeg trengte å høre. Han burde hatt eget TV-program så hele verden kunne fått denne hjelpen. En helt fantastisk mann.
Jeg er superfornøyd med han. Faglig dyktighet og nøyaktighet. !!! Jeg er ganske redd for gynekologer og bekymrer meg for mye over alt, men jeg roer meg ned når jeg er hos han. Han er flink til å gi de riktige instruksjoner og forklaringer! Anbefales
Fantastisk flink og empatisk. Ser hele deg og er meget faglig dyktig. Meget god på kommunikasjon. Etter å vært hos han fikk jeg oppklart hvorfor jeg har så mye vonter og problemer.
Meget empatisk, lyttende og svært gode kommunikasjonsevner.
Fremstår som engasjert faglig og interessert
Rask og dyktig i undersøkelsessituasjonen
Den beste gynekologen jeg har vært hos.Virkelig satt seg inn i mine problemer, forklarte alt underveis behandlingen og hjalp meg!Takket være ham, har vi fått barn! Alltid presis når det gjelder tid.