Anita Steinbakk
Veldig fornøyd etter besøk hos Anita. Hun praktiserer det de fleste fastleger mangler service, gikk ut fra timen med følelsen av at hun tar det lille steget ekstra for å hjelpe deg.
Anbefaler på det sterkeste!!
Var hos Anita Steinbakk igår, jeg var redd, jeg var ubekvem og hadde grudd meg for legetimen...
Det gikk over med en gang jeg kom inn på kontoret. Anita Steinbakk var tryggheten selv, mild, hadde humor (viktig for meg) forsiktig under undersøkelsen og etter mitt hode superflink og grundig.
Kommer ikke til å grue meg for dette igjen!
Siden første gang jeg var hos Anita er jeg fornøyd, od det er mange år siden .Hun tar seg alltid tid og er veldig forsiktig. Hun er engagiert og flinke.
Ble ikke tatt på alvor av Steinbakk og prisen var ikke verdt behandlingen jeg fikk, eller da ikke fikk.
Jeg var hos Anita til min første undersøkelse og var veldig nervøs. Hun fikk meg til å slappe av umiddelbart, var veldig hyggelig og varm, og selve undersøkelsen var så effektiv og problemfri som det går ann. Jeg har hørt mange skrekk-historier fra venninner om hvordan det er å gå til GU, men dette var mer som en tur dagligvarebutikken. Ingen ubehag på noe vis og en vennlig og beroligende opplevelse. Anita er totalt proffesjonell i det hun driver meg og god til å kommunisere. Jeg har anbefalt henne til alle mine venner.