Anne Lise Windstad
Er en ung voksen som har vært hos Anne Lise flere ganger pga oppfølging av spiral og cyste. Første gangen opplevde jeg å bli tatt godt vare på men oppfølgings timene har vært dårlige. Opplever at hun ikke leser seg opp om hva jeg er der for før jeg kommer inn. Så må hver gang fortelle på nytt hva det er som plager meg og hva vi avtalte forrige time. Siste gangen jeg var der hadde hun det travelt. Fikk beskjed om at vi måtte være raske fordi hun hadde en avtale hun ikke kunne være seint til senere på dagen. Måtte bare kle av meg og sette meg i stolen, hun stak inn ultralyd pinnen uten å si i fra først og bevegde den rundt uten å spørre hvordan det gikk. Dette var utrolig ubehagelig. Hadde heller ikke tid til å sitte ned etterpå å prate, fikk bare beskjed om at hun skulle sende en henvisning senere og så ble jeg sendt ut av kontoret.
Du burde også beregne lang tid når du skal hit. Ventet som regel over 40 minutt før jeg kom inn.
Jeg har gått til henne noen ganger før og var fornøyd tidligere. Dessverre har hun tapt seg veldig siden forrige gang. Ved siste besøk virket hun uinteressert og var brå og hardhent ved undersøkelsen. Hun la ikke opp til noen som helst samtale eller å gi noen informasjon om min tilstand, og jeg måtte forte meg å spytte ut de spørsmålene jeg hadde, hulter til bulter, samtidig som jeg følte at hun kastet meg ut av kontoret. Skal ikke tilbake dit.
Jeg skulle ta biopsi grunnet funn på celleprøve og ble henvist til Gaia gynekologi. Jeg var ganske nervøs på forhånd og det virket ikke som om det ble tatt noe hensyn til. Opplever at legen ikke tar seg tid til å forklare prosedyren på forhånd. Når bedøvelsen skal settes kjennes det ubehagelig ut, og da sier legen «åja, synes du det er så vondt allerede..», det setter stemningen for resten av undersøkelsen og jeg blir ikke mindre nervøs.. Under prøvetakingen varsler ikke legen ifra når prøvene tas, så jeg blir liggende i spenn og har vansker med å ligge helt i ro da jeg skvetter til hver gang. Da får jeg et skarpt tilsnakk der hun ber meg ligge mer i ro. Jeg begynner å gråte underveis i prøvetakingen da hele situasjonen er ubehagelig, det ser ikke til å berøre legen på noe måte. Ingen trygging, ingen stopp for å forklare hva hun gjør, ingenting. Mot slutten av prøvetakingen skal hun ta prøve med et spesielt redskap, og jeg spør om hvordan redskapet fungerer. Da får jeg igjen et skarpt tilsnakk, jeg får beskjed om å være stille. Det er ikke slik man skal snakke til pasientene sine! Føler meg svært lite ivaretatt og kun til bry. Under prøvetakingen var det jeg som måtte stille spørsmål om hva hun gjorde, hvor mange prøver som skulle tas osv, det skal ikke være nødvendig. Etter prøvetakingen er over forteller hun at jeg får MELDING fra dem om jeg har kreft eller ikke. Slik informasjon bør gis på en ordentlig måte, og ikke over melding. Etter timen kom jeg gråtende ut til sekretæren og tenkte at jeg aldri skal tilbake dit. Legen brukte også de samme hanskene under hele undersøkelsen, prøvetakingen, rydding etterpå. Grunnet noe søl på gulvet ringte legen på for at sekretæren skulle komme inn å tørke opp, SAMTIDIG som jeg fortsatt ligger i stolen så kommer sekretæren inn. Ingen tildekking av meg. Virket som om legen var mer opptatt av å ikke få skitnet til gulvet sitt enn jeg som satt i stolen. Anbefaler ingen å dra dit.
Kjempefornøyd med behandlingen og forklaringer.Veldig trivelig personer som jobber på klinikken. Rent .
Jeg er en relativt ung dame (23 år) og har vært hos Anne Lise ved flere besøk, hovedsakelig for prevensjonsveiledning og innsetting av spiral. Opplevde hun som svært kunnskapsrik og komfortabel ved alle mine besøk, og anbefaler henne på det varmeste.
I tillegg til dette er hennes sekretær ei fantastisk dame som er svært behjelpelig.