Anne Zandjani

Anne Zandjani er gynekolog i Nordre Follo

Siste vurderinger av Anne Zandjani

Anbefales ikke.

Klinikk: Ski Spesialistsenter Skrevet

Hører ikke noe etter at legen har sendt henvisning. Etter nesten 3 uker tar jeg kontakt og da får jeg beskjed om at time er sendt ut på sms. Noe som ikke medfører riktighet . Da jeg spør når jeg har fått time er det 5 mnd fremover i tid .

Anbefales ikke

Klinikk: Ski Spesialistsenter Skrevet

Kald og uinteressert, ingen forklaring på hva problemstillingen kunne komme av. Ubehagelig opplevelse totalt sett. Anbefaler å finne noen andre.

Hyggelig og imøtekommende

Klinikk: Ski Spesialistsenter Skrevet

Hos denne legen kjente jeg meg virkelig godt ivaretatt . Hun lyttet til min historie , og undersøkelsen gjorde hun på en grundig og profesjonell måte . Hun forklarte og instruerte greit underveis , så jeg opplevde at besøket hos henne ble en trygg opplevelse for meg som pasient .

Kald og kort!

Klinikk: Ski Spesialistsenter Skrevet

Lege hadde tydelig dårlig tid. Kald og kort på oppfølging av pasient i en sårbar situasjon. Mye informasjon som lege burde gitt.

Forventet bedre ivaretakelse

Klinikk: Ski Spesialistsenter Skrevet

Hadde ventetid på ca 6 mnd. Hun var forsinket til selve timen. Når jeg fortalte problemene mine følte jeg meg først hørt, men så fikk jeg beskjed om å korte ned på problemene mine. Undersøkelsen var grei og hun forklarte underveis, men under samtale fremstod hun kald og uinteressert. Hadde gledet meg til å få hjelp og forventet å bli tatt i mot bedre.

Følte meg generelt liten og utrygg. Gikk ut fra timen i tårer.