Hilde Jørgensen
Dette er min første gynekologisk undersøkelse og biopsi. Synes hun var veldig effektiv men absolutt ikke det man ønsker når man er redd som jeg har vært under hele opplevelsen. Følte meg heller ikke ivaretatt når jeg får beskjed om både biopsi og konisering over pasientsky hvor jeg ikke har noen mulighet for å spørre spørsmål eller info annet enn det grunnleggende. Jeg endte opp med å gå i bind i 2 uker, uten trening eller samleie på grunn av utilstrekkelig informasjon. Nå har jeg slitet med angst i over en måned og tørr ikke å være intim med min kjæreste på grunn av traumene jeg kjenner i hele kroppen. Synes hun må bli bedre på å kommunisere, selv om hun er utrolig dyktig.
Fortsatte på dette legesenteret, etter min Gynekolog gikk av som Pensjonist på samme senter. Fikk epikrisen av henne, hun ville at ny lege skulle følge opp. Fikk beskjed av den nye legen, at var det bra sist, så trengte man ikke ta prøve. Hvis jeg merket syntomer , skulle jeg komme tilbake. Merkelig, får man syntomer er det ofte for sent. hilsen en på 70 år.
Jeg kan anbefale Hilde Jørgensen på det varmeste! Framstår som en svært hyggelig og dyktig gynekolog. Virket trygg og kunnskapsrik. Lyttet godt på det jeg hadde å si. Undersøkelsen gikk veldig fint. Hun var rolig og skånsom.
Var på mitt første gyno-besøk hos Hilde for å ta undersøkelse med celleprøve nå som jeg har blitt 25 år. Hun var veldig snill, rolig, og hyggelig som gjorde at jeg følte meg trygg. Undersøkelsen gikk fort og hun tok seg tid til å svare på spørsmålene mine. Pluss for studentpris!
Utrolig lydhør, skapte tillit mellom lege og pasient. Lyttet og tok hensyn til det jeg fortalte. Varm og mellommenneskelig dame som også var særdeles dyktig og forsiktig. Anbefales på det varmeste til alle kvinner!