Ija Meløe
Jeg er fornøyd med undersøkelsen. Men skulle ønske hun fortalte meg hva hun skulle gjøre FØR selve undersøkelsen + før UL. Hun er en av de som ikke forklarer så mye i forkant men bare setter i gang. Hun kunne også vært flinkere til å forklare diverse saker.
Ija Meløe er en meget profesjonell og hyggelig spesialist. Jeg fant henne i forbindelse med graviditet og fødsel, og valgte å fortsette å gå dit også for vanlig rutinesjekk. Hun arbeider også ved Oslo Jordmor- og Kvinnesenter.
Meløe er grundig og seriøs (noe som kanskje kan forveksles med at hun er veldig streng, men det har vist seg å ikke være tilfellet) samtidig som prisnivået ikke er avskrekkende.
Anbefales! Jeg vil i alle fall ikke bytte gynekolog så lenge hun er tilgjengelig.
Ilja Meløe er en meget hyggelig, tilstedeværende, interessert og kompetent lege. Hun husker deg fra gang til gang så du føler at du ikke er en ubetydelig pasient og jeg har også ved et par anledninger tekstet sms med henne for å få raskt svar på ting jeg har lurt på. Det har betydd mye.
Veldig fornøyd med gynekologen. Hun tar alle spørsmål på alvor og gir meget profesjonell inntrykk. I tillegg til perfekt norsk snakker hun russisk. Prisnivået oppleves som rimelig.