Hong Diem Thi Tran
Opplevde legen som kort, kald og uinteressert. Hadde ingen interesse av å lytte, eller sette seg i mine sko. Virket mest opptatt av å få avsluttet timen raskt, og konkluderte stort sett med at mine hudproblemer skyldes alder, selv om dette gir meg plager i hverdagen. Anbefales dessverre ikke.
Var ganske uinteressert i å se på hudsykdommen min ettersom en annen lege har bekreftet diagnose tidligere. Fikk null info og var ikke åpen for spørsmål. Timen gav meg ingenting. Ventet i flere måneder på henvisning og satt på venterom i 45 min, og hele seansen var over på 5 min. Måtte betale for ingenting. Velg en annen hudlege om du kan.
Verken hørte på det jeg har å si, eller viste meg respekt etter å ha ventet flere måneder for timen.
Hun var mer opptatt av å gjøre seg ferdig så fort som mulig, enn å lytte et eneste sekund.
Har aldri vært hos en lege som hadde så dårlig tid , var egentlig flere ting jeg skulle spørre om , men ble egentlig litt satt ut
Følte at timen var bortkastet etter å ha ventet i flere måneder.
Var mer opptatt av å bli ferdig og ta inn neste pasient enn å lytte og engasjere seg i problemstillingene jeg hadde.