Alf Magne Heggli
- Indremedisin
- Lungesykdommer
Grundig testing vha hans sykepleiere, men min faste lege var likevel ikke enig i diagnosen han satte. Tidligere sykehistorie ble ikke tatt hensyn til. Legen kunne blitt bedre på informasjon om sine beslutninger slik at det kunne blitt forklart til fastlegen.
Uenighet om diagnoser mellem fastlege og spesialist kan forekomme,men håper fastlege da tar kontakt ,slik at det kan diskuteres og ikke kun meddeles pasienten.Anamnese /tidligere sykehistorie er en svært viktig del i lungefaget.Som nyhenvist ble dette vektlagt, og tid til intervjue er ca 25 til 30 minutter hos alle her i vår klinikk.Informasjon til fastlege sendes ut som såkalt epikrise ,og det gjøres til fastlege.I epikrisen står alle opplysninger som er lagt til grunn for beslutninger om diagnose.
Besvart av Alf Magne HeggliVar hos Heggli og tok noen tester. blant annet lungetest og allergitest. De fant ut at jeg ikke hadde allergi eller astma. Etter min vurdering så stemmer dette ikke. En annen erfaring jeg har, er at Heggli sier det ene og mener noe annet. Opplever at det ikke taes hensyn til pasientens velvære. Fraråder å bruke denne legen.