Constantin Sergiu Jianu
- Fordøyelsessykdommer
- Indremedisin
Et ypperlig team!
Lege og assistent var i ultraklassen så undersøkelsen gikk utrolig smertefritt.Deres atferd og kommunikasjon var en viktig del i prosessen. Tusen takk til dere og lykke til videre.
En utrolig trygg og behagelig lege. På tross av en ukomfortabel undersøkelse, sitter jeg igjen med et bra inntrykk, da legen var veldig profesjonell, tillitsfull og direkte. Informasjon før og etter ble kommunisert på en tydelig måte.
Etter å ha plages fryktelig i mer enn ett år, og gått til flere leger, kom jeg til deg. Her fikk jeg råd om kosthold som ingen har sagt meg tidligere, og medisiner, og nå er jeg helt fin igjen!
Legen er helt uovertruffen hva angår både personlig framferd og profesjonell framgangsmåte. Håper inderlig at jeg slipper å se ham igjen - men hvis så skulle skje, (bank i bordet, og ellers alt som er tilgjengelig), vet jeg at jeg vil bli ivaretatt på beste måte. Til tross for at han konstaterte en kreftdiagnose sitter jeg igjen med bare positive minner. Veldig omtenksom, grundig og ikke minst direkte. Hvilket jeg setter umåtelig stor pris på.
Han var hyggelig og dyktig lege. undersøkelsen gikk fort og smertefritt. Vi ble møtt med smil og fikk bra med hjelp.