Even Holt
- Hjertesykdommer
- Indremedisin
Han oppdaget mitt potensielle hjerteproblem svært tidlig. Fulgte meg godt opp gjennom flere år, og fikk meg inn for hjertekirurgi når det ble påkrevd. God samtalepartner gjennom prosessen, og førsteklasses oppfølging i rehabiliteringsperioden.
Fikk ikkje svar på mine spørsmål og heller ikkje sjekka blodårene på halsen som eg bad om
Svært misfornøyd og bortkasta energi for meg som er syk da eg nå må gå privat i tillegg for å få svar på det med evt tette årer.
Dårlig forklaring og stressa og er svært skuffa over denne legen.
Har tidligere for noen år tilbake vært på Moloklinikken hos en annen lege så dette var svært skuffende så vil ikke anbefale denne legen.
Doktor Even Holt er både rask på lappen og kjapp i replikken - i positiv forstand! Fordi jeg kjenner meg igjen i hans "lynne" vet jeg hvordan han skal takles, og får derfor den beste service deretter.
Jeg er trygg på at han vet best, og jeg er evig takknemlig for at "han holder meg frisk", slik at jeg kan fortsette å gå mine skirenn på tross av at jeg er abladert for hjerteflimmer!
Legen gjorde det meget tydelig at han ikke var interessert i å høre på mine beskrivelser av problematikken, og avbrøt meg så fort jeg forsøkte å fortelle noe. Han brukte knappe to minutter etter undersøkelsen på å informere om resultatene. Jeg følte meg veldig lite ivaretatt.
Even Holt har reddet livet mitt. Jeg kom til han da jeg forlangte en second opinion av fastlegen etter å ha fått dårlig og avvisende behandling på mitt tilhørende sykehus. Etter at Even Holt hadde innstilt pacemakeren SLIK DEN SKULLE merket jeg stor forskjell med en gang. Jeg gikk derifra som et nytt menneske. Oppfølgingen jeg har fått etterpå kan ikke gjøres bedre, helt fantastik. Først etter at jeg traff Even Holt, etter flere år med problemer, har jeg det bra, dvs utrolig bra takket være en fantastisk dyktig hjertespesialist.