Tore Rygh
- Endokrinologi
- Indremedisin
- Revmatologi
En dyktig lege. Tar seg tid, undersøker før han er ærlig og sier ting som de er. Skulle få kortison for en betennelse. Han satt kortison, men trodde ikke den kom til å virke optimalt. Gav meg 2 uker til forbedring, for så å ta kontakt med fastlege for henvisning til operasjon. Etter en uke ringte han meg bare for å høre hvordan det gikk. Det satt jeg veldig pris på at han gjorde. Det viser at han er en lege dom bryr seg.
Godt å bli trodd og tatt på alvor. Kjempegodt endelig å få en diagnose og trygghet på at dette vil gå bra. Ikke minst å få vite at man blir fulgt opp videre og kan ringe hvis det er noe man lurer på!
Har bare positive erfaringer med Rygh. Opplevde å bli tatt på alvor fra første time, og fikk alltid ny time raskt hvis det var noe. Han prøvde virkelig å finne ut av hva som feilte meg, og man merker at han er svært kunnskapsrik. Hyggelig er han også :-)
Etter 2 år med sterke skuldersmerter, gjekk eg til spesialist.
Eg vart førespegla at 3 behandlingar ville hjelpa, men hadde eigentleg ikkje trua på det sjølv.
Frisk som ein fisk etter første behandling!
God kommunikasjon og topp resultat.
Etter mange år med store smerter, håpte eg å kanskje få nokon svar. Om ikkje diagnosen fastlegen henviste meg for utredning av, så kanskje anna eller i det minste bli lytta til og tatt seriøst. Men det vart ein enorm nedtur og gjekk derifrå skikkeleg nedfor og skuffa. Vart lite undersøkt, og han virka opphengt i "feil" vevstype i blod. Alt eg forklarte eg hadde kjent på og tenkt på, og som andre legar eller fagpersoner hadde tenkt var tull. Definitivt han som visste best. Berre å ta seg sammen og ikkje tenkja på all denne smerten. Vil aldri anbefala han for nokon.