Bjart Erik Dysthe
70 år
Fikk kjapt time og fikk en grundig undersøkelse som gjorde at jeg følte meg trygg. Veldig fornøyd med behandlingen jeg fikk
Øyelegen hadde aldri hørt om sykdommen som jeg ble henvist til utredning av. Tok en rask kikk på øyene uten å prøve å utrede. Her vil jeg tro det er kort ventetid på grunn av korte konsultasjoner.
Her ble man møtt med vennlighet og smil en varm junidag og noe forsinkelse, det vil vel bare si at øyelege undersøker sine pasienter nøye og svært grundig og samvittighetsfull. Her var ikke noe overlatt til tilfeldighetene nei! Lang samtale og han så på sin pasient og stilte mange oppfølgende kloke spørsmål, synstavle, drypping, undersøkelse, og kom deretter med hva han fant. En stoisk ro som kan vitne om at han muligens har gjort dette tusen ganger før. Det er jo gjerne slik, det enkle går fort unna mens det mer kompliserte brukes det mer tid på. Slik er det. Sentral beliggenhet.Tusen takk!
Opplever Dysthe som en utrolig uinteressert øyelege. Nesten ingen informasjon eller får hjelp for mine problemer. Det går ikke an og betale for en sånn slett behandling.
De svarer ikke i den begrensede åpningstiden Kun en oppramsing av åpningstidene og «Takk for at du ringte»