Profilbilde av plastikkirurg og øre-nese-hals-lege Bjørn Tvedt

Bjørn Tvedt

Profilbilde av plastikkirurg og øre-nese-hals-lege Bjørn Tvedt
Plastikkirurg og øre-nese-hals-lege

Om

Dr Bjørn Tvedt er spesialist i plastisk og øre-nese-hals kirurgi og er overlege ved Fornebuklinikken. Han er en av to i Norge som er internasjonalt sertifisert ansiktskirurg av IFFPSS  (International Federation of Facial Plastic Surgery Societies).  Dette er den mest anerkjente sertifiseringen i plastisk og rekonstruktiv ansiktskirurg,  og er den samme som gjelder for American Board of Facial Plastic and Reconstructive Surgery (ABFPRS).

Bjørn Tvedt har tidligere jobbet som konstituert overlege ved avd. for plastikk – og rekonstruktiv kirurgi, Universitetssykehuset i Oslo, Rikshospitalet 2007 og ved Klinikk Bunæs og Akademikliniken. Han har utført utallige neserekonstruksjoner og ansikt/hals-løft. I tillegg har han lang erfaring i rekonstruktiv brystkirurgi og annen kosmetisk kirurgi.

Bjørn Tvedt har også vært en aktiv deltager og foredragsholder på nasjonale og internasjonale kongresser.

• Plastikkirurgi
  • Øre-, nese-, halssykdommer

Autorisasjon (1998)

Offentlig avtale

Nei

Siste vurderinger av Bjørn Tvedt

Takket være, Dr. Bjørn Tvedt!

Min personlige historie.
Kompleks for min nese fra tidlig ungdomsårene, mobbet, kommenterer i voksen alder. Har vært veldig ubekvem, og til min store skrekk! Når det kommer til f.eks klasse/familie/venne bilder.
I tillegg, utfordringer med trang luftpassasje i nese som også fører til dårlig søvn og fysisk aktivitet. Skjev nese skillevegg og ødelagte slimhinner. (Skyldes ikke pga misbruk av nesespray). Eg er ikke otrivin fan, værste eg vett, er spray i nese.

Ble anbefalt på det sterkeste!
Dr. B Tvedt av min ØNH lege Dr. M Strand som følger min allergi.
Til profesjonell neseplastikk, som også kan ta det medisinske.
Bestilte en video konsultasjon med Dr. Tvedt, hvor eg ble møtt med forståelse og trygghet fra første sekund. Avtalte videre tid, til operasjon med sykepleier.
Operasjon i juni 2024, godt mottatt med et flott team! Symptomer i etterkant: hodepine og redusert dag 1 og dag 2. Lite smertestillende (Paracet) avsluttet dag to. God oppfølging og informasjon fra Bjørn og teamet første dag og dagen etter.

3 mnd etter, ny kontroll hos Dr.Tvedt nøyaktig og dyktig lege.
Bilde til sammenligning før og etter!
Før, eg misliker det så forferdelig..
Nå, eg er så komfortabel og fornøyd!

Eg vil også si, min nærmeste familie og venner har ikke kommentert min «nye» nese. De vett eg har gått igjennom en neseskillevegg operasjon (ikke kosmetisk).
De som vett det, har kommentert: din «nye nese», den passer ansiktet ditt så naturlig og fint!
Dr. Bjørn Tvedt er virkelig og anbefale på mitt sterkeste.

En stor takk, til hele team B. Tvedt v/Fornebuklinikken.

Magic in his hands

Klinikk: Akademikliniken Oslo Skrevet

Jeg hadde neseoperasjon hos Bjørn Tvedt hos Akademiklinikken i Oslo, 2020. Jeg var ikke fornøyd med min nese ikke bare at det var ikke estetisk fint, men jeg hadde også pusteproblemer. Bjørn løst alt - null problemer med pust og nese ser fantastisk ut. Bjørn Tvedt forstått med en gang hva ønsket jeg, var veldig god i kommunikasjon og var åpne med råd.
Begge to vi har gjort kjempe god valg og jeg er meget fornøyd.

Bjørn du er kjempe flink og jeg ønsker deg lykke til videre.

Meget dyktig.

Klinikk: Fornebuklinikken AS Skrevet

Jeg har tatt en face/necklift hos Bjørn. Jeg er meget fornøyd med jobben som er blitt gjort og har følt meg godt ivaretatt hele veien fra konsultasjon til etterkontroller. Bjørn er god til å forklare og kom med forslag til detaljer som jeg selv ikke hadde tenkt på. Dette førte til et veldig fint resultat totalt sett. Det har vært lett å få komme tilbake til klinikken når jeg har hatt behov for å spørre om noe, og Bjørn har tatt seg tid til å snakke med meg. Ellers har jeg bare gode erfaringer med Fornebuklinikken totalt sett. De har meget god service og er veldig imøtekommende og hyggelige. Anbefaler Fornebuklinikken og Bjørn på det varmeste.

Rolig, menneskelig, trygg og genuin.

Klinikk: Akademikliniken Oslo Skrevet

Kvinne (52) opr. nesen etter år - med ønske om en endring. Jeg gjorde en god research, og da ble Bjørn et enkelt og godt valg. Jeg fikk god informasjon og vi hadde et godt samarbeid i forkant av opr. Jeg kjente meg sett, hørt og svært godt i varetatt på en menneskelig og profesjonell måte. Jeg er fantastisk fornøyd med resultatet.
Han er sett, hørt og husket. Anbefales!

Trygg, genuin og utrolig dyktig

Klinikk: Fornebuklinikken AS Skrevet

Jeg valgte å la Bjørn operere nesen min og ta fett-transplantasjon til ansiktet. Senere tok jeg også brystløft uten transplantater - arrene er fortsatt røde for det er såpass nylig og det kan ta lang tid før arrene blir helt hvite, men brystene ser kjempefine ut!

Jeg hadde først vært hos en annen kirurg som mente at det eneste som ville oppnå resultatene jeg ønsket, ville være et mini-ansiktsløft og en åpen neseoperasjon. Jeg er utrolig glad for at jeg også tok en konsultasjon med Bjørn, som gjorde det veldig tydelig at jeg (i en alder av 30 år) ikke trengte et mini-ansiktsløft.

Jeg føler meg veldig godt ivaretatt av Bjørn. Han svarte på alle spørsmålene mine, han var ærlig og genuin. Nesen har blitt veldig fin og naturlig, selv om den fortsatt er litt hoven. Jeg har akkurat hatt kontroll etter 3 måneder, og Bjørn satte en sprøyte for å få ned hevelsen. Jeg er ikke bekymret for det endelige resultatet, og jeg sitter igjen med inntrykk av at Bjørn ønsker best mulig resultater for pasientene sine. Arrene rundt neseborene er nærmest helt usynlige. Bjørn utførte en lukket neseoperasjon, så jeg har heller ikke det ekstra arret man får hvis man tar åpen neseoperasjon. Resultatene fra fett-transplantasjonen er også flotte og ser naturlige ut. Absolutt verdt det - og jeg et uendelig glad for at jeg tok dette og ikke et mini-ansiktsløft hos en annen kirurg!

Det eneste jeg angrer på var at jeg ikke opererte meg (hos Bjørn!) tidligere. Jeg er også overrasket over hvor lite smerter jeg hadde i dagene etter operasjonene, men det er nok ganske individuelt.

Alt i alt; opererer du deg hos Bjørn er du i trygge hender! Jeg ville anbefalt alle (som har mulighet) til å ta en konsultasjon hos Bjørn for plastikkirurgi. Det har bare vært en positiv opplevelse, og hvis jeg noen gang i fremtiden skal operere meg igjen, så skal jeg definitivt gjøre det hos Bjørn. Han er virkelig en ekspert og en utrolig dyktig kirurg.