Geirr Esben Kaastad
Først måtte jeg vente en halvtime på venterommet, selv om det ikke var noen andre der. Hun i resepsjonen ba meg vente til hun kom for å ta en hørselstest. I mellomtiden satt hun og holdt på med telefonen sin til hun fant det for godt å hente meg. Da jeg kom til legen ble jeg møtt av et slapt håndtrykk og en sur mine. Han så kjapt i ørene mine og avbrøt meg hver gang jeg prøvde å spørre om noe relatert til min sykdom. Jeg kom rett og slett ikke til ordet. Var inne hos han i ca 2 min før jeg nærmest ble kastet ut. Fikk ikke svar på noen av mine spørsmål, men fikk en brosjyre. Rett og slett 345 kr og dyrebar tid rett ut av vinduet. Anbefaler på ingen måte denne legen.
Har aldri måttet vente så lenge på en time hos en lege som er så lite interessert i å finne løsninger. Hører ikke etter, og virker som han opererer med forhåndsdiagnoser. Slurvete behandling og oppfølging.
Mottoet hans synes å være at ting går over av seg selv.
Veldig fornøyd. Hyggelig lege, forklarte godt og kom med gode og konkrete forslag for forbedring. Anbefales!
Jeg ventet ganske lenge får å få time hos han men da jeg endelig gikk inn så hørte han ikke helt på meg. Bare videresende meg. Fikk ikke noe hjelp av han
Hadde ingen interesse av å høre på hva som feilte meg, sjekket raskt ørene mine, og konkluderte med at "det går over av seg selv", nå har jeg slitt med samme problem i 4 måneder, så jeg var interessert i en løsning. Men det var ikke å få. Å betale penger for å høre at "det går over av seg selv" etter en 5-minutters konsultasjon, der jeg har allerede blitt henvist videre fra fastlege føles rimelig håpløst. Skal ikke hit igjen.