Profilbilde av plastikkirurg Jørgen Utvoll

Jørgen Utvoll

Profilbilde av plastikkirurg Jørgen Utvoll
Plastikkirurg

Om

Dr. Jørgen Utvoll er spesialist i plastisk- og rekonstruktiv kirurgi. Han studerte medisin i Oslo og har lang erfaring innen alle former for brystkirurgi. Han er spesielt interessert i bryst og ansiktskirurgi.

Dr. Utvoll er partner og overlege ved Fornebuklinikken. Han har tidligere vært overlege ved plastikkirurgisk avdeling på Ullevål og Rikshospitalet ved Oslo universitetssykehus. Han har også arbeidet som assistentlege ved ortopedisk avdeling ved samme sykehus.

Han har gjennomført studie om smertebehandling hos pasienter operert med brystrekonstruksjon og har holdt presentasjoner på internasjonal kongresser og nasjonale kurs.

Dr. Utvoll er medlem i Den norske legeforening, Norsk plastikkirurgisk forening, Norsk forening for estetisk plastikkirurgi, International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS), European Board of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery (EBOPRAS) og er leder av Spesialitetskomiteen i Plastikkirurgi i Norge.

Plastikkirurgi

Autorisasjon (2002)

Jørgen Utvoll er plastikkirurg i Bærum

Siste vurderinger av Jørgen Utvoll

Fantastisk

Klinikk: Fornebuklinikken AS Skrevet

En veldig bra opplevelse , tar pasienten på alvor, lytter, profesjonell og trygg!
Totalt sett utrolig dyktig!

Dyktig og kunnskapsrik!

Klinikk: Fornebuklinikken AS Skrevet

Kan anbefale Utvoll på det sterkeste. Dyktig kirurg, hvor jeg følte meg godt ivaretatt fra begynnelse til slutt!

Profesjonell og dyktig

Klinikk: Fornebuklinikken AS Skrevet

Dr. Utvoll ble anbefalt av en bekjent da jeg er plaget med mye hodepine. Botox behandling har fungert utmerket og med et gledelig naturlig resultat, som var viktig for meg.

Dr. Utvoll er svært dyktig, ærlig og tillitsskapende. Jeg føler meg trygg og godt ivaretatt både under og etter behandling. Jeg er svært fornøyd med resultatet og anbefaler ham på det varmeste.

Dyktig og kunnskapsrik - resulater over all forventning!

Klinikk: Fornebuklinikken AS Skrevet

Frem til jeg ble operert av Dr. Utvoll har jeg alltid vært flau og misfornøyd over puppene mine, det til tross for at jeg hadde gått igjennom 2 operasjoner. Han er utrolig dyktig og kunnskapsrik, tilgjengelig og imøtekommende. Men det jeg setter mest pris på er hans FANTASTISKE estetisk sans!

Jeg har i ettertid på offentlige garderober fått komplimenter for puppene jeg tidligere var så flau over og kan ikke annet enn å oppfordre andre som ønsker et perfekt resultat å snakke med Dr. Utvoll.

Meget dyktig og fantastisk kirurg

Klinikk: Fornebuklinikken AS Skrevet

Jeg dro til Jørgen for min 2. runde med brystoperasjon. Ønsket å forstørre/bytte implantater og rette opp i tidligere feil fra min første og tidligere operasjon som var utført av en annen kirurg 7-8 år tidligere. Jeg fikk et resultat som var langt bedre enn forventet. Helt perfekt! Han er en dyktig kirurg som lytter og bryr seg. Ikke minst så leverer han. Veldig veldig fornøyd! Denne operasjonen var verdt hver eneste krone.