Kristian Mydske Vegsgaard
Jeg bestilte time hos volvat for å undersøkte bihuloproblemene jeg har hatt i lengre tid, og ble møtt av en veldig behagelig og trygg lege i Kristian. Han undersøkte bihulene og jeg forklarte problematikken jeg har hatt. Etter fullført undersøkelse fant vi ut at septumplastikk + ballongdillatasjon var det beste steget for meg. Etter fullført operasjon var jeg selvsagt sår en stund, men det var ingen komplikasjoner og alt i alt en dyktig kirurg. Veldig behagelig og trygg å snakke med.
En fantastisk lege! Har du sjansen til å få en time hos Kristian Mydske er du heldig. Den beste legen jeg noensinne har møtt. Han lytter, han ser deg, og han hjelper deg. TAKK for den utrolig gode jobben du gjør, kjære doktor Kristian, og for at du er en så blid, morsom, omtenksom, kunnskapsrik og snill person. Anbefaler han på det varmeste:)
Veldig hyggelig og lett å prate med. Kunnskapsrik med forståelige forklaringer. Tok seg god tid til meg som pasient og mine spørsmål.
Anbefales.
Behandling for ørebetennelse. Lagt inn dren .Veldig behagelig sted... blir godt ivaretatt.....lett å kommunisere med.... 🖒🌻😀
Var rolig og relevant, veldig hjelpsom og viste til flere perspektiv. For meg var han lett å forstå og det var et både lærerikt og hjelpsomt legebesøk