Amin Kalaaji

Amin Kalaaji er plastikkirurg i Oslo

Siste vurderinger av Amin Kalaaji

Øyelokksoperasjon

Klinikk: Oslo Plastikkirurgi Skrevet

Jeg fikk øvre og bedre øyelokk operasjon og fett lagt under øynene. Det overrasket meg hvordan dette ble gjort. Det ble sydd med veldig løs tråd på det ene øye, og ekstremt stramt på det andre. Som ga usymmetrisk resultat. Dette ble mer synlig da den store hevelsen og blodutredelsen på det ene øyet gikk ned. Fett ble også lagt ujevnt og på feil sted under øyet, i tillegg til mer fett under det ene øye enn det andre. I ettertid har jeg lurt veldig på hvordan dette kunne skje. Han ble ihvertfall veldig fornærmet da jeg påpekte disse ting og ønsket en korrigering. Etter korrigeringen ble resultatet dessverre verre, og ikke bedre.

Kunnskapsrik og perfeksjonist og perfeksjonist

Klinikk: Oslo Plastikkirurgi Skrevet

Kunnskapsrik, perfeksjonist og kunskap søkende.
Jobber også med kirurger i andre land som feks England om det skulle bli en utfordring.

Nese operasjon

Klinikk: Oslo Plastikkirurgi Skrevet

Jeg tok en nese operasjon hos denne legen for noen år siden. Jeg var på denne tiden 19 år. Etter operasjonen var det minimal til ingen forskjel. Jeg trodde til å begyne med at dette var på grunn av hevelse. Men da jeg senere spurte han når hevelsen ville gå ned, ble han svært fornærmet. Han sa at resultatene var mer enn jeg kunne forvente med mitt "utgangspunkt". Når jeg idag ser bilder av meg selv før operasjonen ser jeg ingen forskjell i det heletatt. Jeg hadde ingen erfaring med kirurgi og trodde etter dette at feilen lå på nesen min og ikke han. Jeg innser nå hvor latterlig dette er. Det han sa på konsultasjon at han skulle gjøre ble rett og slett ikke gjort. Føler meg lurt. Bortkastede penger.

Advarer mot

Klinikk: Oslo Plastikkirurgi Skrevet

Var hos konsultasjon hos Dr.Kalaaji angående labia plastikk. Ble totalt tygd, svelget og spyttet ut igjen, han fikk meg til å føle meg 100% verre, unormal og vansiret. Følte han lo og hånet hvordan jeg så ut og fikk tydelig beskjed om at jeg var fra en av de verste tilfellene. Han var også veldig på at prisen ville øke og jeg måtte raskt bestemme meg. Han totalt ignorerte mine ønsker, og det var tydelig han som bestemte hvordan min vagina skulle se ut. Advarer alle usikre jenter til å ikke dra til han!

Dyktig kirurg

Klinikk: Oslo Plastikkirurgi Skrevet

Etter operasjon jeg har gjennomført ved Oslo plastikkirurgi har jeg ikke annet enn positivt å si om dr Kalaaji. Resultatet er akkurat slik som jeg ønsket og jeg følte meg trygg og ivaretatt hele veien. Kan anbefales på det varmeste.