Olav-Øistein Nerheim
Skremte vettet av sønnen min og oss som foreldre. Ikke noe hjelp i det hele tatt. Tok seg veldig liten tid.
Har dessverre fått et veldig dårlig inntrykk av Dr. Nerheim når det gjelder menneskelig håndtering.
Han er sikkert faglig flink som lege, men kan hverken håndtere barn eller voksne med respekt.
Jeg har vært hos han flere ganger, i ett tilfelle holdt jeg på å besvime pga. behandlingen, men ble dyttet ut på gangen og måtte selv legge meg på noen stoler for ikke å besvime. Det føles ikke greit!
Har også vært der med et barn med øreproblemer. Barnet var engstelig og gråt, men det ble ikke gjort noen forsøk på å skape trygghet eller berolige barnet. Jeg fikk beskjed om å holde barnet fast, og legen dro barnet i øret for å snu hodet dit han ville. Til slutt kom en sykesøster inn og prøvde å trøste og avlede barnet. Legen brydde seg ikke. Da jeg skulle få forklart hva som var problemet, snakket han mens barnet gråt, og jeg klarte nesten ikke å høre hva han sa.
Har dog et veldig positivt inntrykk av "jentene" i resepsjonen, som tok hånd om meg da jeg nesten besvimte, og prøvde å blidgjøre barnet etter alle kunstens regler. Det er bare så synd at denne opplevelsen har fått mitt barn til å være redd leger.