Sten Ræder
Jeg kan på det varmeste anbefale Sten Ræder og Øyehelseklinikken. Da jeg startet behandlingen hos ham for noen år siden, var øynene i temmelig dårlig forfatning. Andre øyeleger hadde ikke kunnet hjelpe. Siden har jeg opplevd en sterk tilfriskning av øynene. Sten Ræder er lyttende, oppmerksom og imøtekommende. For meg som pasient er det dessuten betryggende å vite at han er i forskningsfronten på øyehelsefeltet.
Jeg har vært plaget av rennende øyne i mange år, men kommunal øyelege viste ingen interesse og sa det hørte alderen til. Prøvde dr. Ræder i Tørreøyneklinikken og fikk diagnosen tørre øyne. Behandlingen var enkel, men effektiv, og jeg har nå bedre livskvalitet. Svært takknemlig for behandlingen.
Er veldig fornøyd fra øyelegen Sten Ræder, han har funnet riktig diagnosen og har hjulpet meg for plagene mine.
Etter behandling hos flere øyeleger i utlandet og i Norge i siste 10-15 år fant jeg riktig lege.
Endelig har jeg fått bedre livskvalitet og en normal hverdag.
Anbefales sterkt.
Kvinne, 65 år, Rosacea relaterte øyeproblemer. Dvs: unormal høy grad av lysømfintlighet, tørre øyne, kronisk betennelse på hornhinnen. Dette en gradvis tilstand mht alder. Problemer startet ved 63 års-alder.
Dr.Ræder behandler meg, jeg kan IKKE bli bedre ivaretatt.
Ingen over, ingen ved siden. Dr.Ræder er en utrolig behagelig, rolig & lyttende øyelege av ypperste internasjonal kvalitet.
Jeg blir 200% betrygget etter hver konsultasjon med Dr.Ræder. V.nervøs før timen, men " flyr" ut av klinikken med et stort smil og takknemlighet hver eneste gang.
Tuuusen takk.
Alt på klinikken fra resepsjon til lege virket veldig profesjonelt.
Var på før- og etter kontroll i forbindelse med katarakt operasjon, og fikk utfyldende informasjon og ble også vist bilder av øynene før og etter op.
Veldig informativ og betryggene konsultasjon!