Sten Ræder
God service, har fått den hjelpen jeg trengte mot plager med tørre øyne. Raskt svar på timebestilling, god informasjon fra legen!
Jeg fikk kraftige plager pga tørre øyne i begynnelsen av 50-årene og hadde store problemer med å arbeide som apotekfarmasøyt.
Heldigvis oppdaget jeg Tørre øyne klinikken til Dr.Ræder. Etter grundig undersøkelse og rådgivning, resept på div øyedråper, Blephasteam varmebehandling av øyenlokk osv. fikk jeg kontroll på tilstanden. Jeg kunne arbeide fram til AFP-pensjon.
Har slitt med øynene en stund og dro derfor til dr. Ræder. Han var veldig lett å snakke med og tålmodig. Han var veldig dyktig og tok en grundig undersøkelse og fant årsaken til problemene. Anbefales på det sterkeste.
Jeg er veldig takknemlig for at Ræder tok seg tid til å sette seg inn i min øyesykdom og finne diagnosen. Etter flere år med smerter, dårligere og dårligere syn, desperasjon, flere konsultasjoner med andre øyeleger som ikke fant ut noe og ting ble bare verre, så fant jeg Ræder tilfeldig ved søk på nettet. Da jeg kom til han, forsto han min situasjon og hadde stor kunnskap om øyesykdommer og satte i gang behandling straks. Jeg er så takknemlig for den hjelpen han har gitt meg, og at jeg har fått et bedre liv med bedre syn.
Tusen takk, Sten!!
Er evig takknemlig for at jeg fant øyehelseklinikken for snart to år siden. Etter lange dager med uvitenhet om at jeg hadde ett stort tilfelle av tørre-øyne, og utallige mange besøk hos øyeleger, leger, optikere så møtte jeg en fantastisk og imøtekommende dame på "Ditt apotek, medicus plesner" Som anbefalte meg denne helten (Sten Ræder), og klinikken. jeg vet ikke hva jeg hadde gjort om det ikke fantes en slik klinikk i Norge. Sten Ræder, du er en alfa i ditt område og vi trenger mere mennesker & personligheter som deg
Takk.