Mohammad Sohrabi
- Allmennmedisin
- Øre-, nese-, halssykdommer
Svært dyktig lege. Audiografer det samme. Hyggelige atmosfære. Følte meg godt tatt vare på. Har vært hos både audiografer og spesialist to ganger. Har også vært hos annen spesialist og annen audiograf.
God service. Grundige undersøkelser og positiv imøtekommenhet. Brukbar ventetid for ny time og ved ankomst.
Styr unna! Usympatisk og truende lege. Mitt første møte med legen var at han ringte meg og truet meg fordi jeg ikke kunne møte til oppsatt tid pga sykt barn. Han sa han kunne bli nødt til å sette hardt mot hardt og mye annet. En ubehagelig opplevelse. Anbefaler å finne en annen. Opplevde også tidligere at de forsøkte å kreve inn egenandel på ca 500 kr pga avbestilling ved sykt barn fordi det var mindre enn 24 timer til timen. Også umulig å komme gjennom på telefon.
Både legen og audiografen var veldig hyggelige og informerte bra.
Svimmelhet pga krystallsyke over måneder ble borte etter en runde i TRV-stol. Andre ting ble også sjekket og god oppfølging, men alt klaffet med heisatur i stolen.
Tok seg ikke tid til å stille et eneste spørsmål og spurte heller ikke om jeg hadde noen spørsmål. Han undersøkte meg, men jeg hadde forventet litt mer kommunikasjon rundt plagene mine.